ELAZIĞ MAÇI

ELAZIĞ MAÇI

Bu Elazıg maçı ve ondan sonrakilerde çok önemli. Takımdaki dayanışma, arkadaşlık ve uyarı bile gönülleri kırmadan, kardeşçe. Fazla söze gerek var mı, bence yok. Her şey onların sahadaki duruşları, nefesleri ve oyunları sonucunda olacaksa, haydi hayırl

 

ELAZIĞ MAÇI

Kısa yazacağım.

Sözün özü şu;” bu maç  Ordu sporun maçı”. Özü bu, rakibi bunlar. Alacagı puan altı puanlık. Neticede orası soğuk bir yer. Gidip buz kesmeden puan alıp,  sımsıcak yürekle dönmenin çalışmaları,  hırsı idi duru göldeki idman temposu.

Herkes bu idmanda ayakta idi. Koşularda, taktik çalışmalarda, dayanıklık  ve şut çalışmalarındaki hırsın adı ”puan”dı. Bunu bizler  telin arkasından gördük. Artık ne bizim nede yönetimin bundan sonra söyleyeceği  çok şey var. Pirimse, yönetimle takım arasındaki özel görüşme ise onlar yapılmıştır, yapılırda, sahaya ayak basınca takımın dünya ile işi  biter.

Artık 90 dakika top onlarda.

Bu Elazıg maçı ve ondan sonrakilerde çok önemli. Takımdaki dayanışma, arkadaşlık ve uyarı bile  gönülleri kırmadan, kardeşçe.

Fazla söze gerek var mı, bence yok. Her şey onların sahadaki duruşları, nefesleri ve oyunları sonucunda olacaksa, haydi hayırlısı.

Başarılar size, iyi puanlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum