Fatsa Spor Kompleksi Açıldı

Fatsa Spor Kompleksi Açıldı

Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi’nin açılış töreninde bir konuşma yapan İçişleri Eski Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim ŞAHİN, çalışmalarından dolayı Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN'a teşekkür ederek, "Eskiden adı anılmayan bir çok yatırım, tem

 

Fatsa Belediyesi tarafından 8 milyon TL maliyetle yapımı tamamlanan Aybastı yolu üzerinde bulunanSpor Kompleksi’nin açılışı yapıldı.

 

Fatsa Spor Kompleksi Açıldı

 



 

Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi’nin açılış töreninde bir konuşma yapan İçişleri Eski Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim ŞAHİN, çalışmalarından dolayı Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN'a teşekkür ederek, "Eskiden adı anılmayan bir çok yatırım, temeli atılmış yapılmaya devam ediyor. Bunları biz sizinle yapıyoruz, sizinle hayata geçiyoruz" dedi.



”Bu güzel İlçemizde ve İlimizde sürekli değişim söz konusu” diyen İçişleri Eski Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim ŞAHİN, “Dün gündemimizde olmayan pek çok hizmet bugün insanımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın, özürlülerimizin hizmetine sunuluyor. Biz artık Fatsasıyla, Ünyesi, Perşembesi, Mesudiyesi, Akkuş'u, Gülyalısı ile 19 ilçe 480 köy ve mahallelerimizle birlikte bir bütünüz, birlikteyiz. Bugün, 2 yıldır devam eden bir çabanın sonucunda bu güzel hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Vali Orhan DÜZGÜN de Spor Kompleksi’nin açılış töreninde bir konuşma yaparak, Spor Kompleksi’nin, spor kompleksi ötesinde bir yaşam merkezi olduğunu söyledi. Vali DÜZGÜN, “Burada kadınlarımız, erkeklerimiz, gençlerimizin faydalanabileceği güzel bir proje uygulanmış. Fatsa’da bugüne kadar yapılan hizmetler, yenilerinin de yapılacağının müjdesidir. Spor ve kültür, gerçekten o beldede yaşayan insanımızın en çok ihtiyaç duyduğu sektörlerdir. İnanıyorum ki bu hizmetlere yenileri eklenecek” şeklinde konuştu. 

Ordu Milletvekili İhsan ŞENER de törende yaptığı konuşmada, “Şunu unutmamalıyız ki, milletimizi bu hizmete layık gören anlayış, Fatsa'nın doğusunda bugün spor kompleksini açıyor. Devasa bir hizmet. Bir ilçe belediye başkanının üstesinden gelemeyeceği bir büyüklükte hizmet ama bugün hizmete açılıyor. Batısında Kültür Sarayı hizmete açıldı. Projede, çalışmada emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Bu tür hizmetlerin hiç hızını kesmeden devam edeceği inancım tamdır. Spor kompleksinin Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Spor Kompleksi'nin Karadeniz Bölgesi'nde bir örneği olmadığı¬nı belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN, "Kompleksin kapalı alanı 10 bin metre kare kullanım alanı ise 4 bin 500 metre karedir, içerisinde sauna, fin hamamları, güzellik merkezi ve yüzme havu¬zu var. İnanıyorum ki bütün hemşerilerimiz burada keyifle vakit geçirecekler ve spor yapacaklar. Bu proje 8 milyon liraya mal oldu. Buraya desteklerinden dolayı sayın bakanımıza ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN, yapılan hizmetlerde kendilerine destek olan ve katkı veren İçişleri Eski bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim ŞAHİN’e plaket takdim etti.

Daha sonra İçişleri Eski bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim ŞAHİN, Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Milletvekilleri İhsan ŞENER, Mustafa HAMARAT, Fatsa Kaymakamı Bekir ATMACA, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN ve diğer davetliler tarafından kurdele kesimi yapılarak, Spor Kompleksinin açılışı gerçekleştirildi. 

Açılışın ardından, protokol mensupları ve davetliler tarafından Spor Kompleksi içinde yer alan hizmet birimleri gezildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.