GENÇ RESSAMLAR USTALARLA BULUŞTU

GENÇ RESSAMLAR USTALARLA BULUŞTU

GENÇ RESSALAR USTALARLA BULUŞTU Ordu I. Kitap Fuarı kapsamında açılan ‘Anadolu’ya Yolculuk’ isimli Resim ve Fotograf sergisi ve sergide eserleri bulunan ünlü sanatçılar Ordu Güzel Sanatlar Lisesinin öğrencileriyle buluştu. Anadolu’ya Yolculuık Sergis

GENÇ RESSAMLAR USTALARLA BULUŞTU

 
 
Ordu I. Kitap Fuarı kapsamında açılan ‘Anadolu’ya Yolculuk’ isimli Resim ve Fotograf sergisi ve sergide eserleri bulunan ünlü sanatçılar Ordu Güzel Sanatlar Lisesinin öğrencileriyle buluştu.

20163

 
Anadolu’ya Yolculuık Sergisinin organizasyon sorumlusu ressam Kamer BATIOĞLU ile Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölüm Başkanı Orhan ZAFER’in ortaklaşa planladığı sergi inceleme gezisi ve sanatçılarla söyleşi sergi galeri alanında gerçekleştirirldi.
 
Öğrencilerin eserlere olduğu kadar sergiye katılan biribirinden değerli sanatçılarla sanat dolu sohbeti gelen sanatçılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Sergiye katılan Ressam Remzi İren, Leyla Cansız, Rüzgar Fidan, Prf. Basri Erdem, Ramiz Aydın ile fotograf sanatçısı İbrahim Zaman, Canan Yaşar, İbrahim Göksungur ve Abdullah Kırbaş öğrencilere eserleri hakkında bilgi verdi ve kısa söyleşilerde bulunuldu. Sergiye katılan ressamlardan Ramiz Aydın Güzel Sanatlar Lisesine kendi eserlerini içeren bir albümü imzalayarak Okul Sanat Kitaplığına hediye ettti. Yine Güzel Sanatlar Lisesi Resim öğretmenlerinden Hayriye Elmas Marmara Üniversitesinden hocası Prf. Basri Erden buluşması etkinliğe ayrı bir renk kattı.20164
Resim Bölüm başkanı Orhan Zafer sergiyle ilgili olarak; böyle kapsamlı bir serginin ilimizde açılmasını sağlayan Ordu Valiliği ve İl Kültür Müdürülüğüne, sergide eserleri olup ve bizzat teşrif eden usta sanatçıların geleceğin sanatçıları öğrencilerimize uzunca vakit ayırmasından dolayı sanatçılara ve organizasyonu gerçekleştiren ressam Kamer Batıoğluna teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.