ORDU SPORLU OLMAK

ORDU SPORLU OLMAK

Giresun da oynanan U17 grupların da iki gündür oynanan maçlarda bugün iki iddialı takım sahada oynadı. İstenilen oyun olmasa da iki takımın amacı istedikleri netice olunca maçın iyi gözükmesi bir yana, maçın ne kadar kontrollü olacağını bildiklerinden Ord

  

 

 

ORDU SPORLU OLMAK
 
Giresun da oynanan U17 grupların da iki gündür oynanan maçlarda bugün iki iddialı takım sahada oynadı. İstenilen oyun olmasa da iki takımın amacı istedikleri netice olunca maçın iyi gözükmesi bir yana, maçın ne kadar kontrollü olacağını bildiklerinden Ordu spor takımı hoca ve oyuncuları Duru gölde çalışmalarını bu yönde yaptılar. Çünkü Trabzon İdman ocağı takımı her yönü ile köklü ve güçlü takımdı…Neyse maçın sonucunu öğrendim.
 
Sonrada maçı izleyen Murat arkadaşıma telefon açtım, konuşmalarımız, maçtaki olaylar ve Ordu sporun teknik adamlarının soğuk kanlı davranışlarını takdirle anlattı. Sevindim. Üstelikte Trabzon İdman ocağının hocasının öğretmen olması ise sahada yaşanan olaylardaki sporcuların agresif hareketleri, hakeme vurmalar, küfürler, tribünlere saldırmaların tek sorumlusu, 10 numara ile bence teknik adamın zayıflığı acizliği.
 
Murat ın  anlatması beni mutlu etti ve  alt yapıdaki çocuklara güvenilmesi, orada , yani A takımda ;” Batuhan, Ulvi, Taşkın” gibi insanlarında yedek oturan insanlardan ne farkı varı defalarca ve oradaki Ordu sporlu oyuncuların terbiyeli, olaylara dışarıdan bakan, içine girmeyen hallerini yakından gören olarak da, daha çok bu çocuklara destek verilmesini, Üst yapıda olmalarının gereğini söyledi.
 
Ben alt yapıdaki  idari bir sorumlu insan olarak, yönetime ve başkana Ordu spor arması ile Ordu sporu temsil eden,  Trabzon gibi bir ili,  İdman Ocağı gibi  köklü bir kulüp arması ile temsil ederken ,  camiayı rezil eden oyuncuların yaptıkları ile şahsım adına utanırken, kendi çocuklarımızla, bunları içeri alıp ta işin, olayların dışarısında tutan malzemeci  ve hocaları ile ayrı gurur duydum. İyi ki öyle insanlarla bu kulübü temsil ediyoruz.
 
İyi ki buradayız, Ordu spor camiasını temsil ediyoruz. Final oynayacak bu takım Salı günü. İşte oradan Ordu sporlu olmanın şerefi ile çıkıp gelecek olan U 17 takımına emeği olan herkesi kutlamak gerek. Sayın başkanın kongre sürecinde   yaşanmasa iyi idi, Trabzon takımı da bu yenilgi yi içine sindirebilse idi.
 
Her zaman derim, takım olmak başka Ordu sporlu olmaksa bambaşka. Öncelik alt yapıdaki Ordu spora faydalı olacak isimlerse, Cuper den onları mahrum etmemek gerek. İdmanlarına bu gençlerden bir yada ikisinialmalılar.
 
Turgut hoca –Ali hoca teşekkürler. Bu takımın yanında olmakta Ordu sporu dışarıda aslanlar gibi temsil etmekte çok önemli. Emeğinize sağlık duruşunuza bin kez alkış. Çünkü bakın Galatasaray a; Servet kenarda Semih içerde, Rivera  dışarıda, Emre içerde.  Kazanan kim, Ordu spor.
 
Her kategoride bu kadar onurlu bir takım olgusunu Ordu spor alt yapısı veriyor. Kimsenin şüphesi olmasın.

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum