Polisten Yurttaşa Aşure Servisi

Polisten Yurttaşa Aşure Servisi

Vali DÜZGÜN, “Polis-halk kaynaşmasını sağlamak üzere başarılı projeler yürüten Toplum Destekli Polislik Büromuz, aşure haftasında da Çarşı Polis Merkezimizde vatandaşlarımıza aşure dağıtımı etkinliği düzenlediler. Toplum Destekli Polisliğin önümüzdeki gün

 

Ordu’da Toplum Destekli Büro Amirliği’nin Polis-Halk ilişkilerini geliştirmek amacıyla başlattığı “2011 Polis Merkezi Günleri” projesi kapsamında, Muharrem ayının başlaması nedeniyle Çarşı Polis Merkezinde vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.

 

Polisten Yurttaşa Aşure Servisi 

 

Şehir merkezinde bulunan Çarşı Polis Merkezi önünde yapılan etkinliğe, Vali Orhan DÜZGÜN, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail GÜZEY, İl Emniyet Müdürü Hakan KIRMACI, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, polisler ve vatandaşlar katıldı.

 

Vatandaşlara kendi eliyle aşure dağıtan Vali Orhan DÜZGÜN, aşure gününün toplumda birlik ve beraberliğin, paylaşmanın, hoşgörünün bir sembolü olarak yıllardan beri kutlanan bir gelenek olduğunu söyledi.

 

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin, polis-halk ilişkilerini geliştirmek için değişik projeler yürüttüğünü belirten Vali DÜZGÜN, “Polis-halk kaynaşmasını sağlamak üzere başarılı projeler yürüten Toplum Destekli Polislik Büromuz, aşure haftasında da Çarşı Polis Merkezimizde vatandaşlarımıza aşure dağıtımı etkinliği düzenlediler. Toplum Destekli Polisliğin önümüzdeki günlerde başlayacak olan bir projesi daha var. Ordu’nun önemli sorunlarından birisi olan trafik sorununun çözümüne katkıda bulunmak amacıyla araçların düzgün şekilde park edilmesi konusunda bir proje hazırladılar. Bu haftadan itibaren çalışmayı başlatacaklar. Vatandaşlara ilk başta ceza uygulamadan gerek yazılı, gerekse sözlü uyarılar ile bilgilendirecekler.” diyerek, başarılı çalışmalarda bulunan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görev yapan polislere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.