Türkmen: Kombine ve Samsun Maçı

Türkmen: Kombine ve Samsun Maçı

Türkmen " Kulübümüz tarafından gelen ısrarlı istekler nedeni ile bayan, öğrenci, hakem, amatör spor kulübü antrenörü, idarecisi ve sporcusuna yüzde 50 indirim uygulaması başlatılmıştı. Bu uygulamadan önce bu kriterlere uyan 960 kişi’ye gelecek sezon kombi

Kulüp Başkanımız Nedim Türkmen, kale arkasında uygulanan yüzde 50 indirimli kombine bilet uygulamasından önce kombinelerini alan 960 kişi’ye gelecek sezon kombine biletlerin ücretsiz verileceğini söyledi. 

 

 

960 Taraftarımıza Gelecek Sezon Kombine Ücretsiz

 

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen " Kulübümüz tarafından gelen ısrarlı istekler nedeni ile bayan, öğrenci, hakem, amatör spor kulübü antrenörü, idarecisi ve sporcusuna yüzde 50 indirim uygulaması başlatılmıştı. Bu uygulamadan önce bu kriterlere uyan 960 kişi’ye gelecek sezon kombine biletleri ücretsiz verilecek.

 

 

 Türkmen yaptığı açıklamada, “Gelen ısrarlı istekleri kırmayarak kale arkası kombinelerde yüzde 50 indirim yapmak zorunda kalmıştık. Kombine biletlerde yaptığımız incelemelerde 960 taraftarımızın mağduriyetini görerek onlara gelecek sezon da kombinelerini ücretsiz verme kararı aldık. Çok sevdiğimiz taraftarımızın mağdur edilmeyeceğini belirtmek istiyorum. 960 taraftarımızın TC kimlik numaraları ve isimleri bizde mevcut. Haziran ayında kombinelerini ücretsiz olarak bizden alabilirler. Tüm taraftarımızı çok seviyoruz, kusurumuzu düzeltiyoruz.”diye konuştu.

 



Orduspor-Samsunspor karşılaşmasını Kulüp Başkanı Nedim Türkmen değerlendirdi. Türkmen, karşılaşmanın dostça geçmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, kaçan 2 puanın telafi edileceğini söyledi. 
 
Türkmen: Kaçan 2 puan telafi edilecek
 
Kulüp Başkanı Nedim Türkmen yaptığı açıklamada;
 
“Orduspor-Samsunspor karşılaşması her iki takım içinde oldukça zor geçti. Ancak bizleri mutlu eden yönü dostça geçmiş olmasıydı. Karşılaşmayı değerlendirecek olursam, Her iki takımın net pozisyonları vardı.  2 puanı alabilirdik ama olmadı. 2 puanı önümüzdeki maçlarda telafi etmemiz gerekecek. Süper lige yeni çıkan bir takım olarak 4 haftada 5 puan aldık. Yeni bir takım için de bu sonucu başarılı buluyorum. Sezon başında Orduspor’u çok iyi oyunculardan oluşan bir takım haline getirdik. Yakın zamanda takımın tam olarak oturmasından sonra Süper lig de iyi bir takım olduğumuz görülecek. Seri galibiyetler olacağına inanıyorum.”
 
Taraftarımız, Türkiye’ye örnek oldu
 
“Taraftarımız centilmenlik, dostluk ve iki şehrin kardeşliği konusunda üzerine düşen görevi fazlası ile yerine getirdi. Çirkin tezahürat dahi yapmadan fair play kurallarına uyarak 90 dakika boyunca Süper lig’in en centilmen taraftarı olduğunu gösterdi. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu sezon Orduspor taraftarı örnek taraftarlar olarak seçilecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum