Toprak ve İnsan

Toprak ve İnsan

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve ana tema olarak toprak ve insan konularının işlendiği 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserlerin sergilendiği resim sergisi, Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde, Vali Orhan DÜZ

 

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve ana tema olarak toprak ve insan konularının işlendiği 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserlerin sergilendiği resim sergisi, Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde, Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Belediye Başkanı Seyit TORUN,  Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Musa SAĞLAM, bazı daire müdürleri ile resim severlerin katılımıyla açıldı.

 

 Toprak ve İnsan

 

Toprak ve insan konularının işlendiği 2. Ulusal Fotoğraf resim sergisiyle ilgili bir konuşma yapan Vali Orhan DÜZGÜN “İnsanlığın varoluşundan beri toprak ve insan hep bir arada bulunmuş, insanlar ekmeğini taştan topraktan çıkarmıştır. Toprak ve insanın birlikteliği vazgeçilmez bir olgudur. Tarım Bakanlığımız da Türkiye genelinde toprak ve insan konulu bir resim yarışması açmıştır. İlimizden de bir fotoğraf sanatçımız bu yarışmada dereceye girdi. Biraz sonra açacağımız sergide de Türkiye’nin dört bir tarafından toprak ve insan temalı fotoğrafları göreceğiz. Ben bu serginin İlimize kazandırılmasında emeği geçen bakanlık yetkililerine ve il müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Herkesi bu sergiyi görmeye davet ediyorum” dedi.

 

 

Toprak ve insan konulu resim sergisi 23 Eylül Cuma gününe kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.