Protokol  Bayram Etkinlikleri

Protokol Bayram Etkinlikleri

Ordu’da, her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale gelen protokol-halk bayramlaşması, Ramazan Bayramının 1’inci gününde Ayışığı Düğün Salonunda gerçekleştirildi.Belediye Düğün Salonunda yapılan bayramlaşma programına, Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Milletveki

 

Ordu’da, her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale gelen protokol-halk bayramlaşması, Ramazan Bayramının 1’inci gününde Ayışığı Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

 

 Protokol  Bayram Etkinlikleri

 

Belediye Düğün Salonunda yapılan bayramlaşma programına, Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Milletvekilleri Mustafa HAMARAT, Fatih Han ÜNAL, İdris YILDIZ, Harun ÇAKIR, İstanbul Milletvekili Enver YILMAZ, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail GÜZEY, Ordu Belediye Başkanı Seyit TORUN,Cumhuriyet Başsavcısı Metin USLU Vali Yardımcıları Ömer ADAR, İsmail KÜRECİ, Muhammed Mustafa İMAMOĞLU, İl Emniyet Müdürü Hakan KIRMACI, İl Genel Meclisi Başkanı Engin TEKİNTAŞ, daire müdürleri, siyasi partilerin yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

 

Orduluların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında, Vali Orhan DÜZGÜN ve protokol mensupları engelli vatandaşlarla da bir araya gelerek bayramlaşma fırsatı buldu.

 

Vali Orhan DÜZGÜN ve beraberindeki protokol mensupları, Belediye Düğün Salonundaki bayramlaşmanın ardından bazı kamu kurumları, şehit aileleri ve gazi derneklerini ziyaret etti. Bu bayramda kurum ziyaretlerine, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek başlayan Vali Orhan DÜZGÜN ve protokol mensupları, burada amir ve memur düzeyindeki emniyet teşkilatı mensuplarının bayramlarını kutladı. Emniyet Teşkilatı mensuplarına hitaben bir de konuşma yapan Vali Orhan DÜZGÜN, “Milletvekillerimiz, Garnizon Komutanımız, Belediye Başkanımız ve kurum amirlerimizle birlikte Ramazan Bayramı’nın bayram havasında geçmesi için görev yapan emniyet teşkilatı mensuplarımızın bayramını kutlamaya geldik. Pek çok kamu görevlisi 9 gün süresince tatil yapıyor. Ama emniyet teşkilatımız, jandarma ve sağlık çalışanlarımızla birlikte görevlerinin başındalar. Halkımızın bayramı huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için görev yapmaktalar. Bu fedakarca çalışmalarınızdan dolayı emniyet teşkilatımızın mensuplarına teşekkür ediyorum. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki bayramlaşmanın ardından İl Jandarma Komutanlığı’na geçen Vali Orhan DÜZGÜN ve beraberindeki protokol mensupları, buradaki askeri personelle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

 

Vali Orhan DÜZGÜN ve beraberindeki protokol mensupları, daha sonra sırasıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesi ve Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Vali DÜZGÜN ve beraberindekiler, dernek yönetici ve üyeleriyle bayramlaştı.

 

Şehit aileleri ve gazi dernekleri ziyaretinin ardından Çocuk Yuvası ve Huzurevine giden Vali Orhan DÜZGÜN, burada bulunan yaşlılar ve çocuklarla bayramlaştı. Ahmet Cemal Mağden Huzurevinin çok amaçlı salonunda gerçekleşen bayramlaşma programında, Vali Orhan DÜZGÜN ve beraberindeki protokol mensupları yaşlılarla ve çocuklarla yakından ilgilendi. Huzurevi sakinlerine hitaben bir de konuşma yapan Vali Orhan DÜZGÜN şunları kaydetti; “ Arkadaşlarımızla birlikte sizlerin bayramını kutlamak üzere buradayız. Devlet, kimsesizlerin kimsesi olduğu müddetçe devlettir. Onun için biz özel günlerinizde ve değişik vesilelerle sizlerle beraber olmaya gayret gösteriyoruz. Bu bayram öncesi Macaristan'daki güreş şampiyonasında Fatih BAŞKÖY kardeşimiz dünya 5’incisi oldu. Kendisinin tebrik ediyorum. Güreş takımımız, hem yurt içinde hem de yurt dışında değişik başarılar elde etti. Yetiştirme Yurdumuzun masa tenisi takımı, son dört yılda 3 defa Türkiye şampiyonu oldu. Yine Çocuk Yuvamızdaki İlknur kızımız da SBS’de 476 puan alarak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarıların tüm yurtta kalan çocuklarımıza, gençlerimize örmek olmasını diliyorum. Onlar, kendi içlerinden bir arkadaşlarının sporda, eğitimde nasıl başarılı olabileceğini bizzat görmüş oldular. Eğer istenirse herkesin bu başarıyı yakalayabileceğini düşünüyorum. Sizi, yetenekleriniz ölçüsünde daha ilerilere taşımak isteği ve azmindeyiz. Hepinizin bayramını kutluyor ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum.”

 

Vali Orhan DÜZGÜN ve protokol mensupları, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden sonra, Ordu Devlet Hastanesine geçti. Ordu Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve yakınlarını ziyaret eden Vali DÜZGÜN ve protokol mensupları, hastalara karanfil vererek bayramlarını kutladılar ve acil şifa dileğinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.