OMMO ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

OMMO ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 18.08.2011 tarihinde Mado Cafe de meslek mensuplarına iftar yemeği verdi. Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının tertiplemiş olduğu iftar yemeği Mado Cafe de, yaklaşık 240 kişinin ve Ordu Valisi

 

OMMO ÜYELERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 18.08.2011 tarihinde Mado Cafe de meslek mensuplarına iftar yemeği verdi. CIMG0044.JPGOrdu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının tertiplemiş olduğu iftar yemeği Mado Cafe de, yaklaşık 240 kişinin ve  Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu Defterdarı Erol Pişkin, Defterdar Yardımcısı Metin Karakuş, SGK Müdür Yardımcıları Çakır Çetin, Nizam Türkeli, Vergi Müfettişi Kemal Bahar, YMM Erkan Kahraman, Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu, Oda Disiplin Kurulu Başkanı Ercan Kır, Denetleme Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Oda Kurucu Başkanı Orhan Ümit Felek ile Türmob Yön Kurulu Üyeli Yapan  Orhan Şebçioğlunun katılımıyla yapıldı.

Mali Müşair Recep Arnak tarafından yapılan amin duası ve ebediyete intikal eden meslek mensuplarına yapılan duanın ardından kısa bir konuşma yapan Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel ”İftara yemeğimize katılan başta Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım, Sayın Defterdarım, Sayım SGK Müdür Yardımcılarımız ve meslektaşlarımız ile değerli eşlerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum.”CIMG0058.JPGGeçen yıl Ünye ve Fatsa da gerçekleştirdiğimiz iftar yemeklerini bu yıl Ordu Merkezde yaptık. İftar yemeğine gösterilen bu ilgi, her şeyden önce biz meslek mensupları arasında oluşturmaya çalıştığımız birlik ve beraberliğin gerçekleştiğinin, giderek büyüdüğünün bir göstergesidir. Unutulmamalıdır ki ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Katılımınız bizlere güç vermektedir. Sizlerin bu katılımları ve destekleri ile pek çok başarılı çalışmaya imza attık. Atmaya da devam edeceğiz. Bu gün aramızda Perşembe ilçemizden, Ulubey ilçemizden arkadaşlarımız var onlara da ayrıca teşekkür ediyorum.

Ayrıca dün Hakkari de şehit olan tüm askerlerimize Allahtan rahmet Ulusumuza baş  sağlığı diliyorum. Ebediyete intikal etmiş  meslektaşlarımızı da bu gecede anıyor onlara da Allahtan rahmet diliyoruz. “dedi.

Oda Başkanın Konuşmasından sonra Ordu Valisi Orhan Düzgün de iftara katılanlara kısa bir konuşma yaptı.

Vali Düzgün; “Dün Hakkari de meydana gelen üzücü olayda şehit olan dokuz askerimiz arasında bir tanede Perşembeli Şehidimiz var. Bugün beş civarında onun şehit törenine katıldıktan sonra buraya geldim. Ramazan ayında bu acılı günümüzde, Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin bölünmez bütünlüğü ve gelecek nesillerimizin güvenliği için  canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun .” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

”İftar yemeğini düzenleyen Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı ve Yöneticilerini tebrik ediyorum dedi. Ben bu gecede sizlerin arasında olmaktan ayrıca mutluyum. Bazılarınız biliyor. Lise yıllarımı muhasebe ile iç içe geçirdim. Çünkü maliye okulu mezunuyum. Muhasebe ile oldukça fazla zaman geçirdim. O yüzden kendimi maliyecilere ve sizlere yakın hissediyorum. Bu yüzden sizlerle beraber olmak istedim.dedi.

Vali Düzgün son olarak iftar yemeğine katılanlardan, Ordu Valiliğinin de katıldığı Türkiye çapında düzenlenen Afrika ülkelerine yarım kampanyasına katkı yapmalarını istedi. Bu gün bizim yediğimiz yemek bir yana bir çorba ile günlerçe hayatını devam ettirmek zorunda olanlar var . Bu yemeğin masrafını odamız karşıladı. Arzu eden gönüllü olan arkadaşlarımıza dağıtılacak zarflara koyacağınız yardımlarla Somali’ de pek çok insan karınını doyurabilir, hayatını devam ettirebilir. Gönüllü katkılarınızı bekliyoruz. Dedi.

Toplanan 1.870,00 TL Ordu Valiliğinin 54778383-5003 nolu Ziraat Bankası Hesabına 19.08.2011 tarihinde yatırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.