Şehit  Kılıç Toprağa Verildi

Şehit Kılıç Toprağa Verildi

Şehit Uzman Çavuş Samet KILIǒın cenazesi, Hakkari ve Van'da düzenlenen törenlerin ardından uçakla Samsun Çarşamba Havaalanı'na, oradan da karayoluyla cenaze aracına konulup Perşembe’nin Soğukpınar Köyü Dereiçi Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Şe

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde, bölücü terör örgütü mensuplarının yola döşedikleri mayının askeri konvoyun geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Samet KILIÇ, Perşembe ilçesi Soğukpınar Köyünde düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Şehit  Kılıç Toprağa Verildi

 

Şehit Uzman Çavuş Samet KILIÇ’ın cenazesi, Hakkari ve Van'da düzenlenen törenlerin ardından uçakla Samsun Çarşamba Havaalanı'na, oradan da karayoluyla cenaze aracına konulup Perşembe’nin Soğukpınar Köyü Dereiçi Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

 

Şehit Uzman Çavuş Samet KILIÇ’ın cenazesi daha sonra askeri ve dini törenin yapılacağı alana getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel EROĞLU, Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Milletvekilleri Fatih Han ÜNAL, İhsan ŞENER, İdris YILDIZ, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail GÜZEY, belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

 

İkindi namazından sonra yapılan askeri ve dini törenin ardından şehit Uzman Çavuş Samet KILIÇ’ın cenazesi omuzlara alınarak, Soğukpınar Köyü Dereiçi Mahallesindeki aile mezarlığına getirildi ve burada son yolculuğuna uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.