EMITT'te, Ordu Standı Favori

EMITT'te, Ordu Standı Favori

Dünya’nın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerini seyahat tutkunlarıyla buluşturan ve 15’inci kez kapılarını açan “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT)”nda yer alan ‘Ordu Standı’na yoğun ilgi gösteriliyo

 

Dünya’nın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerini seyahat tutkunlarıyla buluşturan ve 15’inci kez kapılarını açan “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT)”nda yer alan ‘Ordu Standı’na yoğun ilgi gösteriliyor.

 

EMITT'te, Ordu Standı Favori

‘Ordu Standı’, EMİTT Fuarı’nın ilk gününde yoğun ziyaretçi akınına uğradı.  Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul GÜNAY, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet YILMAZ, Siirt Valisi Musa ÇOLAK, Gümüşhane Valisi Enver SALİHOĞLU, Sakarya Valisi Mustafa BÜYÜK, Sinop Valisi Ahmet CENGİZ, Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz KURT, Ordu Dernekler Federasyonu(ORDEF) Başkanı Sabri ÇELEBİ, İstanbul’da bulunan Ordulu derneklerin yöneticileri, Ordulu işadamları ve İstanbul’da yaşayan Ordulular ile fuara katılan vatandaşlar, ‘Ordu Standı’nı ziyaret ederek, ilgi gösterdiler.

 

EMİTT Fuarı’nın resmi açılış törenine katılan Vali Orhan DÜZGÜN ve eşi Gül DÜZGÜN, fuar içinde yer alan ‘Ordu Standı’nda ev sahipliği yaptı. Vali Orhan DÜZGÜN ve eşi Gül DÜZGÜN, ‘Ordu Standı’nı ziyaret eden konuklarla yakından ilgilenerek, onlara fındık ve yöresel ikramlarda bulundu.

 

Vali Orhan DÜZGÜN ve eşi Gül DÜZGÜN, EMİTT Fuarı’nda yer alan ‘Ünye Standı’nı da ziyaret etti. Vali DÜZGÜN, Ünye Standı’nda bulunan yöneticilere başarılı bir fuar geçirmelerini dileğinde bulundu.

 

‘Ordu Standı’nı ziyaret eden konuklara, fındık, Vonalı Celal’in turşularından, Gürsoy A.Ş.’nin sağladığı sütlü fındık kreması, Ordu Arı Yetiştiricileri Birliğinin ‘Bal Çeşmesi’nden bal, Perşembe ilçesinden getirilen cevizli helva, Kahvecioğlu firmasınca Akkuş kuru fasulyesinden yapılan sıcak kuru fasulye yemeği, Atlaş firmasının sağladığı Çotanak fındık yağları, organik pekmezli fındık ezmesi ikramında bulunuldu. ‘Ordu Standı’nı ziyaret eden konuklara, ayrıca Ordu’nun tanıtıcı broşür, CD, tişört’ten oluşan ürünler verildi.

 

TV52’nin canlı olarak yayın yaptığı ‘Ordu Standı’na yaygın basın da yakın ilgi gösterdi. TRT Anadolu, Fox TV, Star TV, Show TV, stant içinden Vali Orhan DÜZGÜN ve diğer konuklarla söyleşide bulundu.

 

 

10-13 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında açık kalacak “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT)”nda 60 ülkeden 4.000’in üzerinde turizmle ilgili firmalar ve

ABD, Abu Dabi, Acaristan, Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Brezilya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Dubai-Birleşik Arap Emirlikleri, Dominik Cumhuriyeti, Ekvator, Ermenistan, Etyopya, Fas, Filistin, Fransa, Güney Afrika, Hırvatistan-Zagrep, Hırvatistan-Dubrovnik, Hindistan, İngiltere, İran, İtalya, Japonya, Karabağ, Kenya, KKTC, Kosova, Kore, Küba, Kuveyt, Letonya, Libya, Lübnan, Makedonya, Meksika, Mısır, Özbekistan, Tayland, Peru, Rusya, Senegal, Singapur, Slovenya, Sudan, Suriye, Şili, Tanzanya, Tataristan, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Yemen, Yunanistan gibi ülkeler ve Türkiye’deki bazı vilayetler katılarak tanıtım etkinliklerinde bulunuyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.