OBKT, TFFHGD'e perde açacak

OBKT, TFFHGD'e perde açacak

OBKT tarafından sahnelenen “KUZGUNCUKLU FAZİLET” Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği mensuplarına özel olarak sahnelenecek.

OBKT tarafından sahnelenen “KUZGUNCUKLU FAZİLET” Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği  mensuplarına özel olarak sahnelenecek.

   Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adına Şube Başkanı Vedat Öz tarafından yapılan açıklamada:

  Üyelerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere Yönetim Kurulumuzca zaman zaman sosyal ve kültürel aktiviteler düzenlenmektedir. Bunlardan birisi de her yıl OBKT tarafından sahnelenen oyunlara, üyelerimizin toplu olarak katılımını sağlamaktır.


Bu yıl da, OBKT tarafından sahnelenen ve tiyatroseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlenen “KUZGUNCUKLU FAZİLET” adlı tiyatro oyunu; 15 Ocak 2007 Salı günü akşamı camiamız mensuplarına özel olarak sahnelenecektir.


“KUZGUNCUKLU FAZİLET” adlı oyunu camiamız mensupları için özel olarak sahneleyecek olan OBKT"nin tüm oyuncularına, Genel Sanat Yönetmeni Sayın Ali Kemal TANDOĞAN"a ve Tiyatro Müdürü Sayın Mehmet KEFELİ"ye, camiamıza yönelik bu jestlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.


Ordu hakem camiası olarak, ilimizdeki sanatsal ve kültürel faaliyetlere her zaman destek olmaya ve katkı sağlamaya devam edeceğimiz denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.