Boztepede Yeni Peşkeş mi ?

Ordu Belediye Başkanı Seyit TORUN yönetme beceriksizliği nedeni ile seçimlere yaklaştığımız şu sıralarda kamu mallarınının peşkeş çekilmesi uygulamalarını hızla devam ettiriyor.

 Belediye Parası ile yapılan bir çok yeri, onca masrafa rağmen kendisi kamu adına işleterek halkın ucuz fiyatlarla kullanımına sunmak yerine "Özel Firmalara" vererek " denetimsiz " bırakmaya devam ediyor.

Boztepede Görsel ve kentsel estetik uygulamalarına aykırı uygulamaları umursamayan Seyit Torun Yönetimi, -yanılmak isteriz ki-, şimdi de "Amfi Tiyatro" adı altında hazırladığı alanı bakalım kim/ler/e,  uygun fiyatla, " İhale" ile verecek !?...                                                Nevzat AKATA

Belediye Sitesinde yayınlanan haberi aşağıda okuyabilirsiniz...


Boztepede Yeni Peşkeş mi ?


Proje ile ilgili düşüncelerini ifade eden başkan Torun; Boztepe teleferik projesinin hayata geçmesinden sonra bölge turizm açısından müthiş bir cazibe merkezi  haline geldi. Ordu Belediyesi olarak  bölgedeki tesisleşmeye, sosyal donatı ve gezinti alanlarına çok önem verdiklerini söyledi. Başkan Torun Boztepe’nin güzelliğini bozmadan  yeni  proje ve hizmetlerle  her zaman açık ve yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade ederken, bu bölgede  halkımızın keyifli zaman geçirebilmesi için her türlü çalışmayı yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini vurguladı.



 Boztepe’deki doğal  panoramik görüntünün Allah tarafından şehrimize bahşedilen bir  imtiyaz olduğunu, bu imtiyazın başta turizm  olmak üzere  ülkemizde ve hatta dünyada nadir bulunabilecek bir avantaj sunduğunu söyleyen Başkan Torun, Park Bahçe Müdürlüğümüz olarak  daha önce bu bölgede, gezinti alanlarına  kademeli yürüyüş yolları, korkuluklar, aydınlatma ve bitkilendirme gibi birçok çalışma yapmıştık. Şu anda ahşap kaplama montajı  yapılan ve çok amaçlı kullanılabilecek olan   amfi tiyatronun , birkaç gün içerisinde  halkımızın hizmetine sunulacak olmasından mutluluk duyduğunu söyleyerek, Ordu Belediyesi olarak bizler insanımızın en güzel imkanlara kavuşmasını istiyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz dedi.

http://www.ordu.bel.tr/modul-haber-boztepeye_amfi_tiyatro_-detay-6667-1.html#.UgxetpItz-t

Önceki ve Sonraki Yazılar